Menu
A+ A A-

Aperio H100 bežična kvaka nagrađena za inovativnost

Najnoviji uređaj u okviru Aperio serije proizvoda za bežičnu kontrolu pristupa dobitnik je još jedne važne nagrade. Elektronska kvaka Aperio H100 dobila je nagradu za dostignuće na planu inovacija koju dodjeljuje Detektor International za 2018. godinu
Novi Aperio H100 model nudi svu moć i fleksibilnost bežične kontrole pristupa u samo jednoj kvaki za vrata. H100 kvaka se može jednostavno postaviti na bilo koja unutrašnja vrata, kompatibilna je sa RFID tehnologijom preko ugrađenog čitača akreditiva i lako se integriše sa pristupnim sistemima nezavisnih proizvođača.  H100 kvaka je ekonomično za širenje kontrole pristupa na više unutrašnjih vrata.
 
Žiri koji dodjeljuje nagrade Detektor International opisuje je sljedećim riječima: "Elegantna  i pametna, Aperio H100 kvaka za kontrolu pristupa je sjajan primer vrhunskog dizajna proizvoda". 
 
Standardna baterija se može lako ubaciti u tanku kvaku čiji će je kompaktni dizajn i diskretni izgled preporučiti za postavljanje na vrata bilo kojeg stila. 
 
Nagrada magazina Detektor International u kategoriji "ID i kontrola pristupa" dodijeljena je Magnusu Bæckströmu, menadžeru poslovne jedinice za digitalne brave u kompaniji ASSA ABLOY Openings Solutions EMEA. Nagrada je dodijeljena tokom sajma  SECTECH Expo koji je tokom novembra održan u Kopenhagenu.
 
"Recept za naš jako uspješan proizvod je sljedeći: šest kašika iskustva s digitalnim kvakama koje smo stekli sa Code Handle Door uređajem, četiri kašike liderstva koje Aperio ima na planu globalnog upravljanja bežičnom kontrolom pristupa i nekoliko kašičica savremenog dizajna koji nudi ASSA ABLOY ", kaže Magnus.
 
"Rezultat je snažna i funkcionalna kontrola pristupa pomoću jednostavne kvake. Nema potrebe za postavljanjem kablova, a H100 može raditi sa sistemom za kontrolu pristupa koji je povezan s mrežom ili je izvan nje".
 
"Posebno smo sretni što je žiri prepoznao naš dizajn proizvoda. Ovo je samo jedan ovakav uređaj i dio je šireg pristupa koji ćete sve češće viđati kada je u pitanju ASSA ABLOY dizajn". 
 
Saznajte kako možete nadograditi svoj sistem kontrole pristupa višestruko nagrađivanim Aperio cilindrima za bežičnu kontrolu pristupa, maskama za brave, sigurnosnim ključevima ili novom bežičnom kvakom H100 i preuzmite besplatnu brošuru na https://campaigns.assaabloyopeningsolutions.eu/aperio
 
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.