Menu
A+ A A-

ASSA ABLOY EMEA ima novog zamjenika direktora digitalnih i pristupnih rješenja

Stephanie Ordan se pridružila kompanija ASSA ABLOY kao zamjenik direktora digitalnih i pristupnih rješenja za EMEA regiju.  Na tu poziciju je imenovana nakon što je Chris Bone postao glavni tehnički direktor grupacije ASSA ABLOY. 
Stephanie će se fokusirati na nastavak jačanja položaja kompanije ASSA ABLOY kao lidera u oblasti rješenja za kontrolu pristupa na području EMEA regije. Ona će nadgledati nastavak aktivnosti na planu edukacije tržišta i  razvoja atraktivnih proizvoda koje ASSA ABLOY pod vodećim brendovima nudi na području Evrope, Bliskog istoka i Afrike. Rješenja za kontrolu pristupa koja nudi ova kompanija potvrdila su svoj kvalitet u više sektora, uključujući obrazovanje, zdravstvenu zaštitu, stambeni sektor, poslovne prostore, javne institucije, kritičnu infrastrukturu i mnoge druge.
 
Stephanie posjeduje bogato međunarodno iskustvo koje je stekla u vodećim  tehnološkim kompanijama. Ranije je radila u multinacionalnoj energetskoj kompaniji Eaton u kojoj je bila šef sektora za pohranu energije u EMEA regiji. Osim toga, Stephanie je radno iskustvo sticala i u kompanijama General Electric i STMicroelectronics.
 
„Drago mi je što ću postati dio tima ASSA ABLOY EMEA u jednom ključnom periodu za ovu industriju“, kaže Stephanie.
 
„S obzirom na to da je sigurnost sve više elektronska i da smo svjedoci uspona tehnologija kao što su  bežične brave i kontrola pristupa na oblaku, provjereni brendovi i rješenja kompanije ASSA ABLOY su dobro pozicionirani da postanu predvodnici tržišta. Mi već decenijama imamo takav status u oblasti mehaničke sigurnosti“. 
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.