Menu
A+ A A-

Intersec: Aperio H100 bežična kvaka proizvod godine za kontrolu pristupa

Novi dodatak seriji Aperio bežičnih uređaja za kontrolu pristupa osvojio je Intersecovu glavnu nagradu za kontrolu pristupa za područje Bliskog istoka u 2018. godini.
Aperio H100 spaja snagu i fleksibilnost bežične kontrole pristupa u jednu pametno dizajniranu ručku. S lakoćom nadogradnje na gotovo sva unutrašnja vrata, sveobuhvatnu RFID kompatibilnost i jednostavnu integraciju s pristupnim sistemima treće strane, nova H100 ručka čini isplativim proširenje vaše kontrole pristupa na više vrata.
 
"Aperio je globalna tehnologija kompanije ASSA ABLOY, a novi elegantan i robustan dizajn H100 ručke pokazao se savršenim za prometna uredska vrata", kaže Murtaza Husaini, voditelj poslovnog razvoja i marketinga kompanije ASSA ABLOY za Bliski Istok. "Jednostavno ju je postaviti, bez bušenja ili ožičenja. I dalje koristite postojeći mehanički cilindar, a ručka jednostavno dodaje moćnu funkciju kontrole pristupa bez žica."
 
Aperio H100 može raditi u online sistemu kontrole pristupa ili offline. Standardna baterija ugrađena je u tanku ručku, osiguravajući diskretan izgled koji odgovara svim savremenim stilovima vrata.
 
Novi Aperio H100 proširuje seriju Aperio bežičnih uređaja za kontrolu pristupa, koja već uključuje online i offline cilindre (C100 / C900) i rozete (E100 / E900), online i offline sigurnosne brave (L100 / L900) i bežičnu bravu za serverske rekove i ormariće (KS100).
 
O tome kako možete proširiti sistem kontrole pristupa s nagrađivanim Aperio proizvodima besplatno preuzmite brošuru na: https://campaigns.assaabloyopeningsolutions.eu/aperio
 
Za više informacija kontaktirajte:
Thomas Schulz
Direktor marketinga i komunikacija za EMEA regiju 
Odjel za digitalna i pristupna rješenja 
Telefon: +49 (0) 30 8106 2970 
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
 
O kompaniji ASSA ABLOY
ASSA ABLOY je globalni lider u oblasti rješenja za zaključavanje, posvećen ispunjavanju potreba krajnjih korisnika u pogledu sigurnosti, zaštite i praktičnosti. Kompanija upošljava 47.000 zaposlenika i ostvaruje prodaju od 7,9 milijardi eura.
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.