Menu
A+ A A-

Kako SMARTair kreira radno mjesto za 21. stoljeće

Većina modernih poslodavaca želi radno mjesto učiniti ugodnijim i fleksibilnijim. Nadogradnja sigurnosti je brz i važan način da to postignete. Dok frustracija dolazi u paketu sa staromodnim bravama i mehaničkim ključevima, kontrola bežičnog pristupa kakvu nudi SMARTair dizajnirana je uz fokus na sigurnost, kontrolu i praktičnost.
 
 
1. Budite produktivniji. Dodavanje bežične kontrole pristupa čini sigurnost na radnom mjestu fleksibilnom i responzivnom. Uz nju je lako kreirati raspored pristupa za različite korisničke grupe. Dakle, ako vaše higijensko osoblje treba pristup isključivo poslije radnog vremena, SMARTair sistem kontrole pristupa vam to može i omogućiti. Ako se neki tim mora preseliti, lako je mijenjati dozvole za pristup na grupnom nivou bez ometanja radnih aktivnosti za ostale. Uključeni SMARTair administratorski softver olakšava realizaciju svega navedenog (i više od toga) preko intuitivnog interfejsa.
 
2. Pametno trošenje sredstava. Koliko vašeg budžeta otpada na upravljanje mehaničkim ključevima? Sa SMARTairom možete potpuno zaboraviti na ključeve i zamijeniti ih jednostavnim i programabilnim pametnim karticama. Ne morate mijenjati vrata niti plaćati skupo postavljanje kablova. Ukoliko direktor izgubi karticu, njeno poništavanje i izdavanje nove je jednostavan, gotovo besplatan i veoma brz proces. Uz rad na baterije, bežične brave nude i jako nisku potrošnju energije u poređenju s tradicionalnim žičanim bravama. Uz SMARTair, vaša investicija je zaštićena: možete proširiti svoj sistem u svakom trenutku ili nadograditi njegovu funkcionalnost a da ne morate počinjati od nule.
 
3. Obradujte svoje osoblje. Sretno osoblje je lojalnije i produktivnije. S fokusom na korisničko iskustvo, SMARTair eliminiše svakodnevne frustracije. Menadžerima je lako programirati odgovarajući nivo pristupa za freelancere i izvođače radova. Osoblje u objektu može otvarati vrata na daljinu ili dobiti uvid u sigurnost objekta u realnom vremenu. Zaposleni mogu koristiti svoju SMARTair pristupnu karticu za menze, automate, brave ormarića za presvlačenje ili čak i kopirnice. S novom Openow aplikacijom za SMARTair, kartica vam čak i nije potrebna (niti se morate pitati gdje ste je ostavili).
 
4. Ostavite pozitivan dojam. Sa SMARTair tehnologijom i Openow aplikacijom, zaposleni i posjetioci mogu otvarati odgovarajuća vrata svojim mobilnim telefonom. Menadžeri objekta mogu izdavati virtuelne ključeve svima kojima su potrebni i poništavati ih kad god žele. Isto tako, mogu ih podesiti da se sami automatski deaktiviraju u određeno vrijeme. Time plastične kartice postaju prošlost, što znači da nema potrebe za terminalom za aktivaciju kartica na recepciji ili drugdje, kao ni da vaši posjetioci gube vrijeme na čekanje. Dovoljno je da im pošaljete vremenski ograničen virtuelni ključ prije posjete. Uz Openow i telefon, vi već imate svoje ključeve.
 
5. Zaštitite izgled vašeg objekta. SMARTair bežične brave odgovaraju skoro svim vratima. Maske za brave i cilindri koji rade na baterije mogu se postaviti na drvena, staklena i protivpožarna vrata, kao i na izlaze u slučaju opasnosti. Tu su i zidni čitači za često korištena ulazna vrata, rampe i liftove. Budući da SMARTair uređaji nude suptilni i savremeni dizajn umjesto glomaznih ožičenih vrata, pokazali su se atraktivnom opcijom za savremene prostore za zajednički rad. Njihova izdržljivost im je preporuka i za veoma prometne univerzitetske kampuse. 
 
Cjelovito SMARTair rješenje uključuje bežične maske za brave, cilindre, zidne čitače, brave za ormariće i još mnogo toga. Tu je i intuitivni SMARTair TS1000 softver i napredna upravljačka aplikacija Openow. Instalacija je jednostavna, a rukovanje još lakše.
 
Unaprijedite svoje radno okruženje pomoću SMARTair bežičnih brava i preuzmite besplatnu brošuru s linka: campaigns.assaabloyopeningsolutions.eu/openow.
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.