Menu
A+ A A-

ProControl+, aplikacija o kojoj govore njena djela

Pssst… jeste li čuli da smo dodali glasovna obaveštenja?
Uz našu posvećenost kontinuiranom razvoju, sa zadovoljstvom vas obavještavamo da smo dodali glasovna obaveštenja za ProControl+ aplikaciju u iOS i Android verzijama.
Vi ne morate ništa poduzimati u vezi s tim. Ova funkcija je sada dostupna i vaši korisnici su je vjerovatno već preuzeli za potrebe praćenja događaja na njihovim sistemima.
„Pratili smo zahtjeve tržišta i ova funkcija je često tražena, tako da smo veoma sretni što smo je implementirali“, kaže Laurence Kenny, menadžer marketinga u kompaniji Pyronix.
Korisnici će dobiti glasovno obaveštenje u slučaju da se oglasi alarm ili se sistem aktivira ili deaktivira, ili ako neka situacija dovede do aktiviranja bilo kojeg Pyronixovog uređaj za zaštitu koji je integrisan u sistem poput SMOKE-WE, CO-WE ili HUD / MED-WE. 
„Ova funkcija nudi dodatnu vrijednost za ProControl + aplikaciju, bez dodatnih troškova ili koraka“, kaže Laurence.
„Glasovna obavještenja su jedinstveni komercijalni adut po kojem će vaš biznis biti prepoznatljiv u odnosu na konkurenciju na tržištu sistema za detekciju upada“. 
„Bez obzira da li se radi o panik tasteru, detektoru dima, upadu u objekat ili djeci koja se vraćaju kući iz škole, ProControl + sada korisnicima šalje glasovne obavijesti kako bi oni zadržali potpunu kontrolu“. 
Ova funkcija u kombinaciji sa bilo kojim proizvodom za video kompanije Hikvision omogućava korisnicima da budu informisani o tome šta se događa, prate situaciju na terenu i poduzimaju odgovarajuće mere.
Ako vaši korisnici ne primaju tekstualna obavještenja i zapravo žele ih čuju u vidu glasovne poruke, omogućite ovu funkciju preko PyronixCloud naloga.
 
Pyronix daje glas detekciji upada. 
 
O kompaniji Pyronix
Pyronix je dio globalno prepoznatljive Hikvision grupacije i kompanija je specijalizirana za detekciju upada u okviru Hikvisionovog sektora za alarme. Pyronix je zadužen za projektovanje i proizvodnju vrhunske sigurnosne opreme za stambeni, komercijalni i industrijski sektor. Kompanija je patentirala brojne tehnologije i i osvojila mnoštvo nagrada tokom više od tri decenije poslovanja u elektronskoj sigurnosnoj industriji
 
Nakon što je 2016. godine postala dio Hikvisionovog sektora za alarme, kompanija se fokusirala na inovacije i kvalitet, uz akcenat na istraživanju i razvoju, tehničkom kvalitetu i najsavremenijem dizajnu i proizvodnim kapacitetima.
 
Pyronix snabdijeva globalnu sigurnosnu industriju svojim svestranim, efikasnim i pouzdanim rješenjima i tako ide korak ispred konkurencije. Kompanija je posvećena svom cilju da globalnom tržištu sistema za detekciju upada ponudi vrhunska sigurnosna rješenja uz podršku i rad sa korisnicima. 
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.