Menu
A+ A A-

Dahua Technology: Četiri MTP zlatne medalje za najbolje proizvode

 
Od 30 prestižnih MTP nagrada za 2018. godinu Dahua je dobila četiri. Osvajanje ovih priznanja potvrda je Dahuinih stalnih napora na razvoju inovacija
Priredio: Odjel marketinga, Dahua Technology
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
 
MTP zlatna medalja jedna je od najprepoznatljivijih nagrada na poljskom tržištu. Dodjeljuje se nakon detaljne procjene za inovativnost i najviši kvalitet proizvoda. Svake godine za ovo laskavo priznanje natječe se gotovo 500 proizvoda iz cijelog svijeta, no samo oni koji ispunjavaju zakonske propise i koje preporuči profesionalni žiri bivaju nagrađeni. Žiri čini tim istaknutih stručnjaka u relevantnim tržišnim oblastima, koji je u potrazi za modernim, inovativnim proizvodima zasnovanim na vrhunskoj tehnologiji. MTP zlatna medalja stoga predstavlja potvrdu kvaliteta proizvoda. Četiri Dahuina pobjednika su:
 
NKB5000 UHD mrežna tastatura, redovni pobjednik poznatih međunarodnih nagrada za dizajn i inovacije, kombinuje funkcionalnost klasične centrale za CCTV sisteme i videodekoder. Tastatura se može koristiti s fiksiranim i rotirajućim IP kamerama, snimačima i videozidovima. Ugrađeni alarmni ulazi i izlazi te dvosmjerni zvuk čine je zaokruženim i svestranim proizvodom.
 
TPC-BF2120 kamera je jedinstvena kombinacija tradicionalne HD kamere i povećane osjetljivosti. Za razliku od tradicionalnih dvospektralnih kamera, BF2120 ima opciju stapanja slike pomoću koje na jedinstven način prikazuje sliku s termalnog modula na HD slici. Operaterima je time omogućen kvalitet slike s izuzetnim nivoom detalja i preciznim informacijama o objektima koji generišu toplotu.
 
XVR5216AN-4KL-16P snimač, svestrani uređaj koji omogućava snimanje u svim popularnim standardima prijenosa slike (HDCVI, TVI, AHD i CVBS) te pomoću mrežnih kamera omogućava lako i praktično prilagođavanje postojeće infrastrukture kablova, kao i proširenje sistema savremenim IP uređajima. Podržavajući višesignalno snimanje, slanje i videa i zvuka, kao i kontrolisanje PTZ kamera ili napojnih jedinica preko samo jednog kabla, XVR5216AN-4KL-16P pojednostavljuje planiranje montiranja i smanjuje troškove. 
 
HAC-PFW3601-A180 je analogna panoramska kamera s podrškom za 4K rezoluciju koja prikazuje sliku pomoću tri nezavisna Sony Starvis transduktora s fokalnom dužinom od 3,6 mm. Namijenjena je radu u uslovima izuzetno niskog osvjetljenja. Virtuelne PTZ i WDR opcije omogućavaju proučavanje detalja slike, što povećava nivo sigurnosti koji omogućava analogni sistem nadzora. Zahvaljujući HDCVI tehnologiji, moguće je koristiti postojeće koaksijalne kablove, kao i prijenos podataka na udaljenostima do 500 m. Osvajanje MTP zlatne medalje za 2018. predstavlja snažnu potvrdu Dahuinih stalnih napora na razvoju inovacija. S misijom "omogućavanja sigurnijeg društva i pametnijeg življenja", Dahua će se nastaviti fokusirati na "inovacije, kvalitet i usluge" kako bi kreirala proizvode i usluge svjetskog kvaliteta za kupce i partnere širom svijeta. 
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.