Menu
A+ A A-

ANSEC pasivna mrežna i telekomunikaciona oprema

Za kvalitetnu organizaciju posla neophodno je imati elegantna i kvalitetna rešenja, a upravo su takvi proizvodi kompanije ANSEC, koje u svojoj ponudi ima Antenall. ANSEC rack ormari proizvedeni su po najvišim standardima, izrađeni od izuzetno kvalitetnih metalnih delova i vrhunskog su dizajna, kojim će se uklopiti u svaki prostor
Piše: Stefan Vukajlović, sektor tehničke podrške, Antenall
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
 
Organizacija je jedna od najvažnijih stvari na koje trebamo da obratimo pažnju u svakom poslu. Brza reakcija i lako otklanjanje kvarova na IKT mrežama jedna je od najbitnijih stavki današnjice kako zbog dijagnostikovanja i otklanjanja kvarova ne bismo gubili vreme i novac. Takođe, sertifikacija preduzeća raznim ISO standardima zahteva da je IT oprema centralizovana i organizovana.
 
Najviši standardi izrade
U današnje vreme se gotovo sve poslovanje svodi na internet i računare. Jedno malo ili srednje preduzeće danas ima 10– 20 računara, isto toliko fiksnih telefona i 8–16 kamera, a to dalje implicira da imamo više od 50 kablova, koji od svakog tog uređaja dolaze do uređaja za izlaz na internet ili telefonske centrale, NAS uređaja ili uređaja za snimanje video-nadzora. Da ne pominjemo druge slične uređaje koji su uglavnom pravljeni da stoje centralizovani u takozvanim rack ormarima. Za kvalitetnu organizaciju posla neophodno je imati elegantna i kvalitetna rešenja, a upravo takvi su proizvodi kompanije ANSEC. U širokom asortimanu koje nalazimo u ponudi firme Antenall možemo pronaći gotovo sve što je potrebno: od zidnih do samostojećih varijanti rack ormara i celog propratnog programa kao što su „peč“ paneli, police, „gajdovi“ za kablove, 19-inčni razvodnici za struju, ventilatori za hlađenje itd. ANSEC rack ormari proizvedeni su po najvišim standardima proizvodnje i kontrole kvaliteta. Izrađeni su od izuzetno čvrstih i kvalitetnih metalnih delova i vrhunskog su dizajna, kojim će se uklopiti u svaki prostor. Takođe, ANSEC nudi široki asortiman zidnih rack ormara 6, 9, 12 i 15U unutrašnjih dimenzija 600x450 mm i 600x600 mm, kao i samostojećih 20, 29 i 42U unutrašnjih dimenzija 600x600 i 800x800 mm.
 
12U zidni model
Ovoga puta izdvojićemo ekonomični zidni model 12U, koji centralizaciju IT i telekomunikacione opreme u malom preduzeću, trgovini ili ugostiteljskom objektu čini jednostavnom, organizovanom i lepom. Svojim elegantnim izgledom, crnom bojom i staklenim prednjim vratima jedinstven je na tržištu i može se kupiti po više nego pristupačnoj ceni. Od samostojećih rack ormara treba izdvojiti i model 20U, koji zadovoljava potrebe manjih preduzeća, gde se mogu spakovati svi mrežni sistemi, uključujući i video-nadzor, alarmni sistem i NAS uređaje. U ponudi postoji i rack ormar od 42U, koji je namenjen većim sistemima i dolazi u dve varijante: sa elegantnim staklenim vratima i sa perforiranim. Svi rack ormari od 42U imaju ugrađene kanale, odnosno uvodnice za kablove sa zadnje strane, tako da nije potrebno kupovati ih odvojeno kao kod nekih proizvođača.
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.