Menu
A+ A A-

Aperio H100: jednostavna integracija pomoću elegantne ručke

Novi model Aperio H100 objedinjuje snagu i fleksibilnost bežične kontrole pristupa unutar jedne tanke i pametno dizajnirane kvake. Zahvaljujući mogućnosti jednostavne nadogradnje bilo kojih unutrašnjih vrata i potpunoj kompatibilnosti sa RFID tehnologijom, nove Aperio H100 kvake su ekonomično rješenje za uključivanje dodatnih vrata u sistem kontrole pristupa uz integraciju sa širokim spektrom sistema različitih proizvođača.
Elegantan dizajn modela Aperio H100 čini ga savršenim za kancelarijske prostore i vrata. Aperio H100 može raditi u okviru online sistema kontrole, ili u offline režimu rada kao samostalni uređaj. Baterija se postavlja u samu kvaku što je garant kompaktnog i diskretnog dizajna koji odlično ide uz savremena vrata u bilo kojem stilu. On se jednostavno postavlja na postojeća vrata, bez potrebe za bušenjem i ožičenjem. To znači da možete iskoristiti bilo koji postojeći mehanički cilindar.
 
Aperio H100 model nudi maksimalnu fleksibilnost i dizajniran je tako da odgovara gotovo svim profilima unutrašnjih vrata. Aperio H100 je kompatibilan sa najčešće korištenim evropskim (DIN) i skandinavskim usadnim bravama sa drvenim, čeličnim i cjevastim okvirima, kao i sa staklenim vratima sa standardnim kućištima za brave. Ovaj model je dostupan u verzijama kvaka za postavljanje na lijevoj i desnoj strani vrata debljine između 35 mm i 80 mm, uz opcionalnu ručku u obliku slova „u“ i USB adapter.
 
Aperio H100 je kompatibilan sa više RFID tehnologija, uključujući iCLASS/ISO14443B, iCLASS SE, Seos, MIFARE Classic, Plus i EV1 i DESFire SE.
 
„Kao i ostali Aperio uređaji, naša nova kvaka može podići nivo sigurnost na bilo kojoj lokaciji po veoma povoljnoj cijeni“, kaže Matthias Weiß, menadžer proizvoda za seriju Aperio u kompaniji ASSA ABLOY EMEA. „Model Aperio H100 dodatno obogaćuje seriju proizvoda koji nude bežičnu kontrolu pristupa za vanjska i unutrašnja vrata, u rasponu od protupožarnih i sigurnosnih vrata koja su obuhvaćena regulatornim zahtjevima, do prostorija za sastanke, laboratorije i kancelarije“. 
 
Nova Aperio H100 kvaka obogaćuje širok spektar proizvoda iz Aperio serije za bežičnu kontrolu pristupa. Ona već uključuje Aperio cilindre za online i offline režim rada(C100 / C900) i rozete (E100/E900), onlajn i offline brave (L100/L900) i bežičnu bravu za serverske ormariće. Ako želite saznati nešto više o načinu na koji Aperio tehnologija unapređuje sigurnost i iskoristivost bilo kojeg prostora,  pogledajte kratki film na www.assaabloy.co.uk/aperiowirelesslocks.
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.