Menu
A+ A A-

Novo rješenje kompanije Bosch

Preglednik BVMS 7.5 podesivo je rješenje za operativne sustave Windows. Podržava sve Bosch videoproizvode i razvija se s potrebama korisnika. Besplatna verzija podržava do 16 videonadzornih kamera i pet uređaja za snimanje na 16 različitih lokacija
Piše:Danijel Jerković, prodajni menadžer za Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Sloveniju, Bosch sigurnosni sistemi
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
 
Sa sustavom Bosch Video Management System (BVMS) 7.5 tvrtka Bosch proširila je asortiman VMS softvera uvođenjem preglednika BVMS 7.5 – nove varijante za male i srednje primjene. Ova besplatna početna verzija postojećeg sustava Bosch Video Management System omogućuje vlasnicima malih poduzeća da pregledaju višestruki protok videopodataka uživo sa svojih videonadzornih kamera u visokoj rezoluciji na zaslonima svojih računala. Također omogućuje reprodukciju videosnimaka kao i provedbu forenzičkih pretraga na videosnimkama. 
 
Jednostavna instalacija
Preglednik BVMS 7.5 vrlo se lako instalira i koristi, te se može besplatno preuzeti s web-stranice kompanije Bosch. Za pristup videu uživo i snimkama potrebna su samo dva koraka prilikom konfiguracije:korisnici isprva odabrane uređaje dodjeljuju sustavu, a zatim ih jednostavno organiziraju i grupiraju po potrebi. Zahvaljujući funkciji pretraživanja pokreta i forenzičkog pretraživanja koju ovaj softver ima, čak se i velike baze snimaka mogu skenirati u potrazi za određenim događajem u roku nekoliko sekundi. Pravila pretraživanja lako se odrede putem grafičkog korisničkog sučelja te se mogu promijeniti čak i nakon događaja. Naprimjer, kada dođe do krađe, upravitelj sigurnosti u dućanu može lako odrediti određeni perimetar, kao što je područje ili čak i određena polica u dućanu s koje je ukraden proizvod. Baza video snimaka zatim se može brzo skenirati u potrazi za bilo kakvom sumnjivom aktivnošću koja se dogodila unutar tog perimetra. Preglednik BVMS 7.5 prikazat će dio videosnimke na kojoj se vidi određeni događaj na zaslonu stolnog ili prijenosnog računala korisnika unutar nekoliko sekundi, te stoga nije potrebno satima pregledati snimke u potrazi za točno određenim trenutkom kada je artikl uklonjen s police.
 
Unapređenje iskustava
Preglednik BVMS 7.5 podesivo je rješenje za operativne sustave Windows. Podržava sve Bosch videoproizvode i razvija se s potrebama korisnika. Besplatna verzija podržava do 16 videonadzornih kamera i pet uređaja za snimanje na 16 različitih lokacija. Ako je potrebno više lokacija ili poboljšanih funkcija, preglednik se uz naknadu lako može nadograditi na rješenje koje uključuje dodatne funkcije i podržava do 10.000 lokacija koristeći postojeću konfiguraciju uz isti izgled, tako da nije potrebna dodatna obuka operatora.
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.