Menu
A+ A A-

Alarm Automatika: Stiže novi iDEA Classic katalog 2017.

I ove godine Alarm automatika d.o.o. organizira tradicionalne iDEA Classic konferencije, na kojima će se veliki broj profesionalaca tehničke zaštite upoznati s globalnim i tehnološkim megatrendovima, te trendovima i predviđanjima u zaštitarskoj industriji na tržištima Adriatic regije
Piše: Siniša Radulović, voditelj marketinga, Alarm automatika
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
 
Na tradicionalnim konferencijama tvrtke Alarm automatika predstavlja se i novo izdanje iDEA Classic kataloga 2017. na jezicima zemalja regije. Katalog sadrži više od stotinu novih artikala i najnovijih uređaja, tehnologija i softvera iz područja videonadzora, protuprovale i vanjske zaštite, centralizacije i integracije, interfonije i videointerfonije te kontrole pristupa za naredno razdoblje. Veliku pažnju posjetitelja privlače AMC protuprovalni sustavi, primjereni digitalnom načinu komunikacije mobilnih generacija, koji ispunjavaju sve zahtjeve novih sustava zaštite: pouzdanost, komunikaciju, jednostavnost ugradnje, mobilne aplikacije, moderan dizajn i povoljnu cijenu.
 
AMC sustav
Spomenimo samo kako AMC ima odgovor i za žičane i za bežične (dvosmjerna 868 MHz dugog dometa) izazove pri instalaciji, da AMC komunikatori koriste SIA IP protokol (koristi ga više od 75% rješenja na svijetu) te da je za potrebe krajnjih korisnika dostupna i besplatna mobilna aplikacija AMC Manager, kojom se preko AMC Cloud servisa upravlja cijelim instaliranim sustavom zaštite. Uz to, stupnjevi zaštite Grade 2 (AMC) i Grade 3 osnovni su preduvjet za spajanje na dojavni centar kao i kod osiguranja objekta nakon toga, dok je videoverifikacija dostupna preko našeg softvera AbsistemDC Cloud. Rješenja zaštite vanjske perimetrije Politec ocijenjena su kao pravo rješenje za taj segment. Posebnu pažnju zaslužuju i DVC AHD i IP sustavi, koji koriste najmodernije tehnologije u najpozdanijim komponentama, koje u radu pružaju najviše performanse. AHD standard analognog HD videonadzora (DVC) je najprodavaniji na svijetu, pa se može reći kako AHD raste, TVI stagnira, a CVI pada. AHD danas ima 80% tržišta, dok ostale tehnologije svega 20%. Na DVC AHD pentabridne snimače spajaju se analogne, AHD, TVI, CVI i IP kamere, dok DVC kamere mogu raditi s AHD, TVI, CVI i analognim snimačima ujedno koristeći upravljanje putem koaksijalnog kabela (COC).
 
Softverske platforme
DVC 4 MPx IP sustavi čine veoma dobru osnovu za rast novougrađenih IP sustava, jer ih odlikuje videoanalitika u DVC kamerama, uz korištenje H.265 načina kompresije, kao i opcija True WDR (120 db). Spomenimo i zajedničku softversku platformu za DVC AHD i IP DVC snimače (NVMS-1000 besplatni CMS softver i mobilne aplikacije), što je sve zajedno dostupno po vrlo konkurentnim cijenama u obje tehnologije videonadzora. Posjetiteljima konferencija zanimljiva su i najpristupačnija dvožična videointerfonska rješenja V-TEK, kao i Jantar rješenja Slim line kontrole pristupa te klasične vatrodojavne i plinodojavne Inim centrale od 4 do 36 zona s pripadajućim detektorima i signalizacijom. Na kraju spomenimo još i servis za poslovne korisnike b2b.alarmautomatika.com, koji je dostupan kupcima u svim zemljama u kojima tvrtka posluje, kao i www.dvc.video mobilnu aplikaciju za iOS i Android s cjelokupnim katalogom proizvoda DVC videonadzora za informiranje krajnjih korisnika o novitetima i načinima videozaštite.
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.