Menu
A+ A A-

D-Link predstavlja: Nova 3 MP bullet kamera iz Vigilance serije

Model DCS-4703E nudi vrhunski HD videonadzor uz jednostavnu instalaciju, pri čemu to ne ide nauštrb njegovih performansi ili funkcija

Piše: Ivo Pavičić, regionalni menadžer za Jadransku regiju i Grčku, D-Link

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

D-Link, jedan od vodećih ponuđača videonadzornih rješenja u Evropi, obogatio je svoju popularnu Vigilance seriju modelom DCS-4703E. Ova 3 MP Power-over-Ethernet dan/noć bullet kamera savršen je izbor za vanjske instalacije. Posjeduje kompaktni format za diskretnu instalaciju i podržava 802.3af PoE tehnologiju, koja omogućava napajanje i umrežavanje preko jednog kabla, što olakšava instalaciju. Ova kamera je idealan izbor za instalatere koji žele obogatiti svoju ponudu digitalnih vanjskih videonadzornih kamera.

Profesionalni kvalitet

Rezolucija od 3 MP nudi super-HD prikaz i omogućava videonadzor profesionalnog kvaliteta, što model DCS-4703E čini savršenim izborom za prepoznavanje lica i objekata. Infracrveni LED osvjetljivač visokih performansi integrisan je u kameru i omogućava noćni vid na udaljenosti i do 20 metara. Tehnologija širokog dinamičkog raspona (WDR) u kombinaciji s 3D otklanjanjem šuma dodatno podiže nivo kvaliteta prikaza i postiže kvalitetnu sliku bez obzira na varijacije u jačini osvjetljenja ili zahtjevno svjetlosno okruženje. „Mi u kompaniji D-Link smo fokusirani na razvoj najboljih mogućih kamera za instalatere po konkurentnim cijenama. Na sve zahtjevnijem i konkurentnijem tržištu naši proizvodi im omogućavaju da ponude najbolju moguću uslugu. Obogaćivanje naše Vigilance serije modelom DCS-4703E instalaterima nudi rješenje za vanjski videonadzor s prikazom od više megapiksela. Osim vanjske instalacije uz minimalni napor, ova nova kamera nudi i detaljan prikaz koji ne ide nauštrb kvaliteta i pouzdanosti.

D-ViewCam softver

DCS-4703E je u potpunosti kompatibilan s besplatnim D-ViewCam softverom kompanije D-Link, koji omogućava centralizirano upravljanje s najviše 32 D-Link mrežne kamere, uz nadzor u stvarnom vremenu i snimanje po detekciji kretanja ili rasporedu. Korisnici mogu učitati i tlocrt kako bi kreirali realističan plan objekta i lokacija kamera, kao i aktivirati obavještavanje putem zvuka ili e-maila. Podrška za ONVIF ovom modelu omogućava besprijekoran rad s videonadzornom opremom drugih proizvođača, što olakšava instalaciju i upravljanje videonadzornim sistemom.

Tehničke specifikacije DCS-4703E

1/3” 3 MP progresivni CMOS senzor

Maksimalna rezolucija od 2048x1536, 15 fps

Ugao prikaza (16:9): (H) 92°, (V) 66°

Podrška za WDR i 3D uklanjanje šuma

Autentični dan/noć režim s ugrađenim ICR i IR LED dometa 20 metara

Više paralelnih videostreamova

Podrška za IEEE802.3af PoE

Detekcija kretanja uz napredno upravljanje dešavanjima

Podrška za ONVIF

Podržava IP66 standard 

 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.