Menu
A+ A A-

Novi poslovni prostor Alarm automatike u Makedoniji

Alarm automatika DOOEL Skopje je za sedam godina rada postala dobro poznato ime u nuđenju inovativnih, cjelovitih i integrisanih rješenja tehničke zaštite, prilagođenih svim specifičnim potrebama kupaca na makedonskom tržištu.
Upravo zbog želje za što boljim međusobnim kontaktima s kupcima, poslovnim partnerima, projektantima i svima koji žele saznati više o svijetu tehničke zaštite, regionalni ponuđač sigurnosnih rješenja odlučio je preseliti sjedište makedonske firme u nove, veće poslovne prostore. 
 
Tako Alarm automatika DOOEL na 85m2 novouređenog prostora kupcima nudi cjelovitu komunikaciju, bilo da je riječ o prodajnoj ili tehničkoj podršci, edukaciji ili upoznavanju s novitetima i ponudom rješenja. Tome je svjedočilo i pedesetak poslovnih partnera, koji su se na licu mjesta, u ulici Žil Vern 8, već upoznali s novitetima u ponudi DVC rješenja videonadzora i videointerfonije, etabliranog brenda Alarm automatike koji ove godine proslavlja svoj 15. rođendan.
 
Pogledajte fotrafije sa otvorenja ureda:
 
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.