Menu
A+ A A-

Nedap imenovao novog izvršnog direktora

Joost van der Willik, izvršni direktor Nedap Identification Systemsa
Kompanija Nedap Identification Systems, jedan od lidera u daljinskoj identifikaciji i bežičnim rješenjima za detekciju vozila, imenovala je Joosta van der Willika za novog izvršnog direktora.
"Nedap već dugi niz godina nudi najsavremeniju tehnologiju različitim tržištima i vertikalama. Drago mi je što mogu udružiti snage s globalnim timom profesionalaca koji žele dosegnuti nove visine inspirišući našu partnersku mrežu i klijente koji svakodnevno koriste našu tehnologiju", kazao je Joost van der Willik, generalni direktor Nedap Identification Systemsa.
 
Van der Willik je prije ovog imenovanja radio u Nedapovom odjelu prodaje, a diplomu magistra poslovne administracije stekao je 2007. godine.
 
Od osnivanja 1929. godine Nederlandsche Apparatenfabriek (Nedap) izrađuje pametne tehničke aplikacije i prodaje ih širom svijeta. Sa sjedištem u Groenlu u Holandiji, Nedap upošljava oko 680 radnika i posluje na globalnom nivou.
 
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.