Menu
A+ A A-

Arecont Vision Costar jača prodajni tim

Kompanija Arecont Vision, poslovna jedinica Costar Technologiesa, strateškim zapošljavanjem nastoji povećati prisustvo u Evropi, na Bliskom Istoku i u Indiji. Imenovani su novi tehnički direktor i članovi prodajnog osoblja. Odjel za međunarodnu prodaju sa sjedištem u Dubaiju odgovoran je za ukupnu prodaju i podršku izvan Amerike.
"Zaista nam je drago što su ovako iskusni i vješti ljudi dio našeg tima. Time ćemo povećati prisustvo i omogućiti bolju podršku našim krajnjim korisnicima, sistem-integratorima, konsultantima i tehnološkim partnerima", izjavio je Sanjit Bardhan, potpredsjednik međunarodne prodaje u Arecont Vision Costaru. "Novo Arecontovo videonadzorno rješenje s megapikselnim kamerama, softverom za upravljanje videozapisima, snimačima i uslugama u oblaku vrijedan je izbor na tržištu, a naš prošireni tim će pomoći u tome da bude dostupno našim kupcima širom svijeta."
 
Vineet Panwar je unaprijeđen u tehničkog direktora. Vodit će svu tehničku podršku za područje Evrope, Bliskog Istoka, Afrike, Indije i azijsko-pacifičkih zemalja. Panwar se prvi put pridružio kompaniji 2015. godine kao tehnički direktor za Bliski Istok, Afriku i Indiju.
 
Sergej Pičulin regionalni direktor prodaje
 
Evropski prodajni tim imenovao je Sergeja Pičulina za regionalnog direktora prodaje sa sjedištem u Sloveniji. U njegovoj nadležnosti su zemlje njemačkog govornog područja i Beneluxa, kao i Istočna Evropa i Rusija. Arecont Vision Costaru se pridružio nakon nedavne uloge u IndigoVisionu, a diplomu je stekao na Univerzitetu u Ljubljani.
 
Na Bliskom Istoku Khaled Shehata je novi regionalni menadžer prodaje. S velikim iskustvom u prodaji, Shehata je radio na sličnim poslovima za Harco grupu pokrivajući Egipat i Saudijsku Arabiju, a nedavno i za SNB Middle East FZC u Dubaiju.
 
Vani Jeevan je postala članica regionalnog prodajnog tima. Nakon magistriranja iz oblasti kompjuterskih aplikacija na indijskom Univerzitetu Osmania, Jeevan je imala uspješnu karijeru u prodaji, podršci korisnicima, osiguranju kvaliteta i upravljanju klijentima u Indiji i nedavno u Dubaiju, gdje i sada radi.
 
"Ova imenovanja donose nove vještine i mogućnosti našoj cijeloj međunarodnoj prodajnoj organizaciji", kazao je Bardhan. "Radujemo se njihovom budućem uspjehu u pružanju podrške kupcima i partnerima Arecont Vision Costara."
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.