Menu
A+ A A-

Integracija IndigoVisiona i TDSi-ja u kontroli pristupa

Saradnja dviju kompanija rezultirala je integracijom TDSi-jevog softvera za upravljanje kontrolom pristupa EXgarde s IndigoVisionovim Control Center softverskim rješenjem za upravljanje videonadzorom.
TDSi je britanska kompanija koja je tokom više od trideset godina isporučila proizvode za sisteme kontrole pristupa za više od 100.000 instalacija širom svijeta.
 
Uz pomoć TDSi EXgardea sada možete ne samo primati, upravljati i brisati alarme iz sistema kontrole pristupa već i gledati video uživo, pomjerati PTZ kamere i snimati videozapis, kao i slati e-mailove s obavijestima, što operaterima umnogome skraćuje vrijeme odgovora.
 
Komentarišući ovu integraciju, IndigoVisionov menadžer za softvere Giles Raine je rekao: "Dodavanje podrške za jedan od najpoznatijih sistema kontrole pristupa u industriji ojačava naš postojeći spektar integracija, naglašavajući još jednom otvorenost IndigoVision platforme."
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.