Menu
A+ A A-

Korak ka izgradnji globalnih partnerstva

Hikvision povećava globalni doseg svojih protivprovalnih proizvoda dodavanjem višejezičkog prikaza na Pyronixovoj web-stranici. Opisi najnovijih nagrađivanih alarmnih sistema, tehnologija i sigurnosnih rješenja od sada su širom svijeta dostupni na više jezika kako bi se lakše doprlo do međunarodne publike.
 
"Od kada smo postali dijelom porodice Hikvision, segment protivprovale, koji uključuje Pyronix, postaje sve uspješniji, a prilagođavanje web-stranice lokalnom kontekstu smatramo ključnim strateškim alatom za dolazak do novih klijenata na međunarodnom nivou i izgradnju snažnijeg odnosa s njima“, kazao je menadžer marketinga Laurence Kenny, dodavši da je "Pyronix oduvijek bio posvećen ne samo pružanju najboljih sigurnosnih rješenja nego i privlačenju i podržavanju svojih klijenata“ te izrazivši nadu da će osvježena web-stranica postaviti temelje toga.
 
 
 
Sada sva ponuda Pyronixa – koja uključuje nagrađivani Enforcer, hibridni PCX, dvosmjernu bežičnu tehnologiju, vanjske XD detektore, unutrašnje KX detektore, koji su integrisani pomoću iVMS softera s bilo kojim Hikvisionovim videonadzornim uređajem s Hik-Connect ili Pyronix ProControl+ aplikacijama – dostupnija je nego ikada ranije na: engleskom, brazilskom portugalskom, kineskom, španskom, francuskom, italijanskom, portugalskom i ruskom jeziku.
 
 
Višejezička web-stranica pruža bolje korisničko iskustvo, lakši dolazak do informacija o karakteristikama proizvoda, specifikacijama i još mnogo toga. Uvjerite se sami na: https://www.pyronix.com. 
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.