Menu
A+ A A-

Pironyx: Rješenje za detekciju za svaku instalaciju

Znamo da instalacije nose mnoge izazove na putu dolaska do idealnog sigurnosnog rješenja. Takvi izazovi uključuju i one povezane sa zaštitom prostorija s promjenjivim ambijentalnim uslovima. Naprimjer, promjenjive temperature mogu aktivirati lažne alarme kod velikog broja detektora na tržištu, što može biti izvor frustracije za korisnika.
Gdje je rješenje? Instalirajte KX15DD. Sa svojim piroelektričnim senzorom s dvojim elementom i Blue Wave tehnologijom (BWT), detektor prati okruženje u kojem radi i prilagođava svoju osjetljivost promjenjivim nivoima infracrvene svjetlosti i pozadinske temperature. To mu omogućava zadržavanje optimalnih performansi uz istovremeno smanjenje rizika od lažnih alarma.
Detektor također nudi mnoštvo praktičnih pogodnosti, uključujući EOL otpornike, koji pogoduju većini centrala na tržištu, nosače otporne na vandalizam te ABS plastiku za elegantan i jedinstven dizajn.
Uz raspon volumetrijske detekcije od 15 metara, ovo je idealan detektor za velike prostorije i poslovne prostore te nudi vrhunsku zaštitu uz minimalni rizik od pojave lažnih alarma.
Uključite se, komunicirajte i pratite najnovije vijesti na Twitteru: @Pyronix.
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.