Menu
A+ A A-

Saopćenje: IFSEC International 2018

Saopćenje: IFSEC International 2018
ExCeL London, 19-21 juni
Pyronix & Hikvision
Štand D300
 
Juni 2018: Prošlo je 12 mjeseci od IFSEC-a 2017, a mi se već radujemo prilici da predstavimo naše inovativne tehnologije i rješenja za naprednu integraciju na sajmu ExCel u Londonu koji će se održati od 19. do 21. juna.  
 
Integracija je ključna tema koja objedinjuje sektore i razvoj sigurnosnih rješenja za kontrolu, automatizaciju i rad na daljinu. Pyronix i Hikvision predvode ovaj tehnološki napredak i nude rješenja
koja kombinuju više aspekata sigurnosti kako bi postala pravi izbor za naše klijente. 
 
„Sada je vrijeme da se krajnji korisnik angažuje na planu svoje sigurnosti više nego nikada ranije“, kaže Laurence Kenny, menadžer marketinga u kompaniji Pyronix.
  
On nastavlja: „Povezivanje sa tradicionalnim sigurnosnim sistemima se mijenja. To intenzivno promovišu kompanije koje se bave Internetom stvari i tehnoloških giganti, a mi taj pristup primjenjujemo u sigurnosti, tako da korisnici mogu komunicirati sa svojim sistemima na potpuno novi način. Pri tom, naši instalateri zadržavaju konkurentsku prednost tako što obogaćuju svoju ponudu“.  
 
Želite saznati više? 
Posjetite naš štand D300 i mi ćemo vam detaljno objasniti o čemu se radi, uz žive demonstracije načina na koji naša sigurnosna rješenja integrišu više od same tehnologije... 
 
Šta još nudi Pyronix na sajmu IFSEC?
Prezentacija nazvana „Advancing Integration, Delivering Change“: 14.30 svaki dan na štandu
Svakog dana na IFSEC-u vodimo vas kroz evoluciju protuprovalnih sistema i pružamo vam uvid u budućnost. Tu su i žive demonstracije koje će vam pokazati kako možete vidjeti i slušati kroz sigurnost, pa i komunicirati preko nje. Ovo ne smijete propustiti! 
 
Takmičenje: srijeda, 20. juni, na štandu od 16:00
Prenosit ćemo Svjetsko prvenstvo na štandu, uz dostupna bezalkoholna pića, nagradne igre i vrhunske nagrade koje možete osvojiti. 
 
Posjetite naš štand D300 i uvjerite se kako naša tehnologija i proizvodi nude naprednu integraciju i inovacije. 
 
 
Ulaz na IFSEC 2018 je besplatan. Registraciju možete obaviti na  http://bit.ly/2t1r72h
 
Radujemo se vašoj posjeti na IFSEC 2018
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.