Menu
A+ A A-

Matrix zaključuje sastanak o poslovnim rešenjima – Matrix Insight 2018 u Beogradu, Srbija

Matrix Insight 2018, svečena edicija poslovnih rešenja organizovana u Srbiji, 29. Maja, 2018 u saradnji sa regionalnim partnerom firmom MS Security System iz Beograda. Matrix je otkrio svoja inovativna rešenja za Prepoznavanje Lica kao i rešenje PRASAR UCS. Mnogobrojni posetioci iz IT i tehnoloških sektora su bili prisutni, kao i par ljudi iz većih korporacija. 
Tokom događaja, Matrix je prikazao rešenja opremljena sa najnovijom tehnologijom iz domena Kontrole pristupa i Evidencije radnog vremena. Gospodin Željko Đukanović, direktor MS Security System-a je imao čast da predstavi najnoviju funkciju u MATRIX familiji proizvoda – Face Recognition. Ova tehnologija se zasniva na beleženju lica korisnika putem COSEC APTA mobilne aplikacije i reguliše kontrolu otvaranja vrata ili aktiviranje uređaja. Ona omogućava bezkontaktno čekiranje i prepoznaje lice korisnika za manje od jedne sekunde. Takođe su demonstrirana i rešenja za Kontrolu pristupa I Evidenciju radnog vremena zaposlenih, koja pomažu povećanju produktivnosti i bezbednosti malih, srednjih i velikih preduzeća. Matrix je takođe predstavio rešenje za Evidenciju radnog vremena opremljeno sa funkcijama u relanom vremenu kao što je Auto Push Događaja na Server, Instant Notifikacije, Automatska Identifikacija Uređaja, Planski Servisi za Izveštaje i Rezervne kopije, i još mnogo toga.
 
Otkriven je i skorašnji novi proizvod Matrix kompanije PRASAR UCS – Čisto IP rešenje za moderna poslovna rešenja sa portfoliom Telekomunikacionih proizvoda. Podržava do 2,100 IP korisnika preko jednog uređaja i pomaže u komunikacijskim procesima.
 
 “Veoma smo zadovoljni odzivom i prisutnošću na Matrix Insight prezentaciji. Interakcija sa prisutnima je bila od ključnog značaja za nas i naše partnere jer nam je pružila uvid u potrebe naših klijenata i razvoj dalje strategije vezane za distribuciju i marketing planove za Balkanski region”, zaključio je Ganesh Jivani, Generalni Direktor kompanije Matrix. 
 
O Matrix kompaniji
Osnovana 1991, Matrix je lider u Telekom i Bezbednosnim rešenjima za moderna preduzeća I kompanije. Matrix, inovativna, tehnološki vođena i korisnički orijentisana organizacija, posvećena je očuvanju koraka sa revolucijama koja se dešavaju u Telekom i Bezbednosnim industrijama. Sa preko 40% zaposlenih u segmentu razvoja novih proizvoda, Matrix je pokrenuo najsavremenije proizvode kao što je IP-PBX, Universal Gateways, VoIP Gateways i Terminals, GSM Gateways, Kontrola pristupa, Evidencija radnog vremena i Video nadzorna rešenja. Ova rešenja su bogata funkcijama, pouzdana i u skladu sa internacionalnim standardima. Sa globalnim prisustvom na tržištima Azije, Evrope, Severne Amerike, Južne Amerike i Afrike kroz više od 1,000 distributivnih kanala, Matrix osigurava da se njihovi proizvodi dopreme klijentima brzo i sigurno. Matrix je dobio poverenje i poštovanje svojih klijenata iz različitih industrijskih grana. Matrix je osvojio nekoliko prestižnih nagrada za svoje inovativne proizvode. 
Glavna kancelarija: 394-GIDC, Makarpura, Vadodara-390010, India
Ph.: +91 265 2630555, Toll Free Number -1800-258-7747
E-Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.