Menu
A+ A A-

IFSEC 2018: ASSA ABLOY predstavlja inovacije za poslovne prostore

Kompanija ASSA ABLOY, globalni lider u segmentu rješenja za kontrolu pristupa vratima, predstavila je najnovije integrisane tehnologije za sigurnost i kontrolu pristupa namijenjene poslovnim prostorima. One će biti predstavljene tokom sajma IFSEC 2018.

 

Sajam će biti održan u ExCeL izlagačko-konferencijskom centru u Londonu između 19. i 21. juna, a posjetioci štanda F320 u hali S7 moći će se upoznati s inovacijama namijenjenim poslovnim objektima koji žele pametniju kontrolu pristupa.

ASSA ABLOY rješenja za kontrolu pristupa uključuju SMARTair, modularni i potpuno skalabilni sistem kontrole pristupa. SMARTair vam omogućava praćenje svega što se dešava u vašoj zgradi – ko ulazi, kada i gdje – omogućavajući vam i kontrolu nad sigurnošću objekta u stvarnom vremenu. Ove godine kompanija će predstaviti novo mobilno rješenje Openow, čime će vaš pametni telefon biti pretvoren u sigurni virtuelni ključ.

ASSA ABLOY će također predstaviti i RX Web, sistem za kontrolu pristupa baziran na webu, koji može proširiti kontrolu na 16 vrata. RX Web koristi kombinaciju kablovima povezanih čitača i Aperio online bežične tehnologije za zaključavanje. Baza podataka se pohranjuje u RX Web kontroleru i njome se upravlja s iste lokacije, što znači da nije potreban dodatni softver. RX Web je idealan za kompanije koje očekuju rast i s vremenom žele povećati mjere kontrole pristupa, bez potrebe za ulaganjem u potpuno novi sistem.

ASSA ABLOY će na štandu F320 predstaviti seriju SMARTec vrata s visokim performansama. Ona je razvijena kako bi se ponudilo cjelovito rješenje za vrata u vidu kvalitetnih okvira s metalnim dijelovima.

Kompanija će predstaviti i rješenja za kontrolu, održavanje i popravku protivpožarnih vrata. S timom inspektora protivpožarnih vrata koje je certificirao BRE, ASSA ABLOY će osigurati sveobuhvatnu kontrolu požarnih vrata, što je ključni segment procjene rizika od požara, odnosno usklađenosti vrata s važećim propisima.

„IFSEC 2018 predstavlja ključnu platformu na kojoj se može pokazati kako poslovni subjekti mogu pametnije promišljati svoje poslovanje zahvaljujući najnovnijim tehnologijama integrisane sigurnosti i kontrole pristupa kompanije ASSA ABLOY. Ova rješenja pomažu u zaštiti osjetljivih materijala i vrijedne imovine, a da pri tome zadovoljavaju najviše sigurnosne standarde. Balansiranje troškova i kvaliteta tokom životnog ciklusa znači da naša bogata serija proizvoda nudi provjereno rješenje za svaki izazov“, kaže Gareth Ellams, generalni direktor rješenja za kontrolu pristupa u kompaniji ASSA ABLOY.

ASSA ABLOY će se predstaviti na štandu F320 u dvorani S7 na sajmu IFSEC 2018, koji se održava od 19. do 21. juna u ExCeL centru u Londonu. Registrujte se za IFSEC i dogovorite sastanak s predstavnicima kompanije na http://assaabloy-ifsec2018.hblo.ws.

Potražite nas na Facebooku, Twitteru i LinkedInu.

 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.