Menu
A+ A A-

iDEA Classic konferencije u cijeloj regiji

Nakon konferencija održanih u Hrvatskoj (Zagreb i Split) Alarm automatika nastavlja s organizacijom iDEA Classic konferencija u državama regije. 20.3. se održava u Podgorici (Crna Gora), 22.2. u Beogradu (Srbija), nakon toga 27.3. u Ljubljani (Slovenija) i na kraju 29.3. u Sarajevu (BiH). S time je završen prvi ciklus iDEA Classic konferencija nakon čega slijede i ostale države u kojima Alarm automatika ima svoje urede – Albanija, Bugarska, Mađarska, Makedonija i Rumunjska.

Ponuda iDEA Classic, pouzdanih i fleksibilnih rješenja zaštite, namijenjenih SMB (Small & Medium Business) i B2B (Business to Business) segmentu ove je godine nadopunjena novim proizvodima većih mogućnosti, baziranim na najmodernijim tehnologijama, ali uz održavanje konkurentne cijene. 600 artikala je sistematizirano prikazano u novom iDEA Classic katalogu 2018 i to iz područja - videonadzora, protuprovale i vanjske zaštite, kontrole pristupa i evidencije radnog vremena, interfona i videointerfona, dojave požara i plina te centralizacije i integracije, a kompletnu ponudu možete provjeriti na Alarm automatika B2B.

Za više informacija kliknite na link.

 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.