Menu
A+ A A-

Radio komunikacijska rješenja u službi video nadzora

Konferencija će se održati 27.03.2018 godine s početkom u 9 sati u Hotelu Antunović, Zagreb. Detaljan program konferencije može se pronaći na linku ispod, a za sve sudionike organizirali smo ručak i prigodne poklone.
Ukoliko razmišljate o povezivanju udaljenih lokacija, prijenosu video prometa na veće udaljenosti koristeći bežičnu komunikaciju, ili trebate savjet oko projektiranja mrežnog i sustava videonadzora, sigurnosti komunikacije, odabira pouzdanih i kvalitetnih rješenja - ova konferencija dat će odgovore na Vaša pitanja.
 
Kome je konferencija namijenjena?
• Tvrtkama koje se bave integracijom sustava videonadzora, tehničke zaštite i osiguranja perimetra
• Svim tvrtkama koje trebaju bežično povezati dvije ili više lokacija
• Projektantima
• Gradovima, općinama, komunalnim službama
• Službama za zaštitu i spašavanje
• Stručnjacima za sigurnost i prevenciju
 
Program konferencije možete pronaći na sljedećem linku
 
Location
Hotel Antunović, Zagreb
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.