Menu
A+ A A-

Novi direktor prodaje kompanije Wavestore

Wavestore, britanska kompanija za razvoj visokosigurnosnog softvera za upravljanje videom, koji ima otvorenu platformu zasnovanu na Linux operativnom sistemu, imenovao je Simona Shawleya na poziciju direktora prodaje za EMEA regiju.
Simon posjeduje više od 25 godina iskustva na tržištu elektronske sigurnosti, a obavljao je vodeće funkcije u sektorima za razvoj poslovanja i prodaje za kompanije kao što su Hanwha Techwin i Dvtel.
 
„Čast mi je pridružiti se Wavestoreovom timu na ovom uzbudljivom putovanju“, kaže Simon. „Organizacije intenzivno koriste VMS kako bi povećale ulaganja u elektronsku sigurnost, a Wavestoreova mogućnost da kombinuje uređaje trećih strana i podsisteme videonadzora, protivprovale, kontrole pristupa i videoanalitike svjetski renomiranih proizvođača u okviru standardne platforme kojom je lahko upravljati pruža jasnu korist kako s tehnološke tako i sa strane ukupnih troškova.“
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.