Menu
A+ A A-

Direktor Avigilona ide u penziju nakon prodaje Motoroli

Članovi Uprave Avigilona počeli su se osipati nakon dogovora o prodaji kompaniji Motorola Solutions.
Po završetku akvizicije Alexander Fernandes, glavni izvršni direktor i predsjednik Uprave, otići će u penziju.
 
"Veoma sam ponosan na ono što smo postigli u Avigilonu – od start-upa smo postali jedan od lidera u industriji sigurnosti", rekao je Fernandes. "Avigilon ima snažan i dokazan upravljački tim i uvjeren sam u budućnost kompanije."
 
Također, kao posljedica prodaje Motoroli, i Avigilonov finansijski direktor Ric Leong je podnio ostavku, koja je odmah stupila na snagu. Samuel Cochrane, viši potpredsjednik finansija u Avigilonu, preuzeo je njegovu dužnost.
 
"Stekao sam ogromno iskustvo kao Avigilonov finansijski direktor. Jako mi je drago što sam imao priliku raditi s Alexom i ostatkom Uprave u proteklih nekoliko godina", rekao je Leong. "Potpuno podržavam prodaju i radujemo se Avigilonovom uspjehu s Motorola Solutionsom."
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.