Menu
A+ A A-

Hikvision otvara novi ured u Pragu

Hikvision je otvorio novu češku poslovnicu u četvrtom kvartu u Pragu u ulici Vyskočilova 1481/4.
S novim uredom Hikvision pokazuje predanost kupcima i dobavljačima te nastoji ojačati svoje usluge svim partnerima u i oko Češke. U tu svrhu, nova poslovnica posjeduje izložbene i prostore za edukaciju koji se fokusiraju kako na proizvode i rješenja za vertikalna tržišta tako i na češki prodajni odjel. 
 
Liz Wang, prodajni menadžer u Hikvision Europeu, kaže: "Vrlo smo uzbuđeni zbog nove podružnice. Cijenimo naše distributere u srednjoj i istočnoj Evropi i želimo ojačati odnose s njima. Novi ured će nam omogućiti da pružamo bolju podršku kako njima tako i integratorima i instalaterima sigurnosnih sistema."
 
Hikvision Europe već dugo snažan naglasak stavlja na prodaju preko ovlaštenih distributera i pružanje najbolje usluge za kupce. Osim toga, Češka je u centru Evrope, a Prag brzo postaje jedan od evropskih tehnoloških centara te važno i brzorastuće tržište za Hikvision. 
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.