Menu
A+ A A-

Izabrano rukovodstvo Udruženja istražnih i zaštitnih djelatnosti

Plenarna sjednica Udruženja istražnih i zaštitnih djelatnosti Hrvatske gospodarske komore koje okuplja sve članice HGK koje se bave istražnim i zaštitnim djelatnostima održana je 31. januara. U Vijeće Udruženja, koje ima 11 članova, prisutne članice su izabrale nove predstavnike firmi članica HGK-a. 
Za predsjednika Udruženja izabran je Zdravko Prša, direktor firme V Grupa iz Zagreba, a za zamjenicu predsjednika Udruženja izabrana je Lidija Stolica, izvršna direktorica Salona bankarske opreme.
 
Ciljevi Udruženja su unapređenje stanja u djelatnosti zajedničkim djelovanjem i saradnjom, saradnjom s Ministarstvom unutarnjih poslova Hrvatske te drugim državnim i javnim tijelima, međusobnim usklađivanjem i otklanjanjem problema u poslovanju, pravovremenom razmjenom iskustava i informacija među članicama, ali i predstavljanjem članica prema drugim domaćim i stranim poslovnim subjektima.
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.