Menu
A+ A A-

Hrvatska: Uskoro izrada prijedloga novog Zakona o privatnoj zaštiti

Ministarstvo unutarnjih poslova Hrvatske oformilo je radnu grupu za izradu Nacrta prijedloga novog Zakona o privatnoj zaštiti, koji bi, prema najavama struke, ove godine trebao stupiti na snagu.
Za voditeljicu radne grupe imenovana je Sandra Šimić-Petrinjak, generalna sekretarka MUP-a, dok je za zamjenika voditeljice imenovan Miljenko Budimir, voditelj Inspekcije za privatnu zaštitu i detektivske poslove. Ostali predstavnici MUP-a u radnoj grupi su Sandro Šegedin iz Uprave za upravne i inspekcijske polove, Denis Žlabravec iz Uprave kriminalističke policije, Stjepan Tršinski iz Uprave policije i Martina Tuđen iz Uprave za pravne poslove i ljudske potencijale MUP-a.
 
Ostali članovi su Anđelko Vojvoda i Matija Duić iz Hrvatske obrtničke komore, Mirjana Čagalj i Zdravko Prša iz Hrvatske gospodarske komore, Ante Perčin i Zdravko Urban iz Hrvatske udruge poslodavaca te Miomir Jačimović iz Republičkog sindikata radnika Hrvatske.
 
"Voditeljica radne grupe će, prema potrebi, u rad uključivati i predstavnike ostalih ustrojstvenih jedinica Ministarstva unutarnjih poslova", stoji u Odluci iz MUP-a.
 
(zastita.info)

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.