Menu
A+ A A-

Prvi panik-taster u Beogradu

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović obišao je Policijsku stanicu Lazarevac, u kojoj je predstavljen videonadzorni sistem, koji pored kamera visoke rezolucije sadrži i panik-taster. Sve je povezano s centrom za monitoring u policijskoj stanici.
Osim kamera koje prate kretanje vozila i detektuju svaki detalj, u Lazarevcu, prvi put na području Beograda, ugrađen je i panik-taster koji svaki građanin, ukoliko je ugrožen, može aktivirati i odmah se povezati s policijskom stanicom.
 
Stefanović je naglasio da će MUP nastaviti investirati u poboljšanje uslova rada policijskih službenika i da će u narednom periodu nastaviti s modernizacijom voznog parka, ali i nabavkom novih računara.
 
Najavljeno je da će u Lazarevcu ove godine biti započet i veliki projekt izgradnje nove policijske stanice, koja bi trebala biti završena u narednih godinu i po dana.
 
Ukazavši da je općina Lazarevac i ranije pružala podršku policiji u nabavci opreme i modernizaciji prostora, Stefanović je rekao da je to dobar primer saradnje lokalne samouprave i policije.
 
"Nadam se da će građani nastaviti dobru saradnju sa policijom, jer je policija u zajednici pravi primer kako možemo da podignemo bezbednost svih ljudi koji žive u našoj zemlji", zaklučio je ministar policije.
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.