Menu
A+ A A-

Ingram Micro ovlašteni distributer Axisa za Jadransku regiju

Firma Ingram Micro postala je ovlašteni distributer kompanije Axis Communications za područje Slovenije, Hrvatske, Srbije, Makedonije, Albanije, Kosova, Bugarske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. 
„Želimo ojačati naše prisustvo na tržištu jugoistočne Evrope i u tome će nam pomoći snažna lokalna baza kakvu ima Ingram Micro“, kaže Milan Bachleda, menadžer za distribuciju u kompaniji Axis. 
 
Ingram Micro je jedan od najuspješnijih distributera IT i telekomunikacijskih rješenja na području južne i jugoistočne Evrope. Firma se specijalizirala za poslovna IT rješenja i posluje na evropskom, regionalnom i lokalnom nivou. Njen novoosnovani odjel za tehničku sigurnost nudi rješenja u oblasti IP monitoringa i videonadzora. 
 
Partnerstvo s Axisom Ingram Micru je omogućilo da svojim klijentima ponudi prodajnu, marketinšku i tehničku podršku za unapređenje prodaje i poslovnog rasta. 
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.