Menu
A+ A A-

Posjetite sajam Sicurezza sa a&s Adria

a&s Adria magazin i ove godine nastavlja partnersku saradnju sa jedinim međunarodnim sajmom sigurnosti u Italiji – Sicurezza. Pozivamo vas da i ove godine planirate posjetu sajmu, koji se održava 15 – 17. novembra, u organizaciji a&s Adria.

U prilogu vam dostavljamo program putovanja te cijene aranžmana.

Kliknite ovdje za preuzimanje cjenovnika

Osim posjete sajmu, u aranžman su uključene i turističke posjete Veneciji i Veroni. Prijave se mogu izvršiti na tel. +387 (0)33 788 985; fax: 788 986 ili e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. .
SICUREZZA je jedini međunarodni sajam sigurnosti koji se održava u Italiji i jedan je od vodećih u Evropi. Na jednom mjestu objedinjuje stručnjake i izlagače iz oblasti protivprovalnih sistema, videonadzora, vatrodojavnih sistema, kontrole pristupa, sistema za automatizaciju domova i zgrada, ICT sigurnosti, obavještajne djelatnosti i antiterorizma, proizvoda i usluga za policiju i privatne zaštitarske frme.

 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.