Menu
A+ A A-

Veća sigurnost vrtića u Sremskoj Mitrovici

U devet objekata Predškolske ustanove "Pčelica" u Sremskoj Mitrovici u Vojvodini postavljen je videonadzor. 
Osim nadzornih kamera, uveden je i alarmni sistem, tako da će pri bilo kakvom nenajavljenom kretanju nadležni biti istog trenutka obaviješteni oglašavanjem alarma. Sve se prati preko posebnog sistema, u koji imaju uvid firma koja je ugradila i sam vrtić.
 
Roditelji su zadovoljni ovom odlukom rukovodstva i sada su, kažu, sigurniji i spokojniji kada ostavljaju djecu.
 
Iz vrtića poručuju da je sigurnost najmlađih najbitnija i da će ovom akcijom utjecati na to da se spriječe dosadašnji problemi s kojima su se suočavali, kao što su provale i vandalizam u dvorištima obdaništa.
 
Sredstva od blizu 17.000 eura osigurao je Grad Sremska Mitrovica.
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.