Menu
A+ A A-

Axis imenovao novog menadžera za kritičnu infrastrukturu

Joe Morgan novi je šef poslovnog razvoja za kritičnu infrastrukturu Axis Communicationsa. Imenovan je kako bi dodatno unaprijedio rastući Axisov portfolio u tom segmentu poslovanja. 
Morgan ima više od 32 godina iskustva u povećanju tržišnog udjela u industriji kritične infrastrukturne. Završio je specijalizirani kurs iz optičkog snimanja i optičke sigurnosti. Osim toga, Morgan je član ASIS-a i i posjeduje certifikat Ministarstva za domovinsku sigurnost SAD-a za borbu protiv ranjivosti na hemijski terorizam.
 
"Sretan sam što sam se pridružio tako cijenjenoj kompaniji, koja se ponosi inovacijama za pametniji i sigurniji svijet", rekao je Joe Morgan, voditelj poslovnog razvoja za kritičnu infrastrukturu u Axis Communicationsu. "Radujem se saradnji s Axisovim timom na dodatnom povećanju stručnosti u segmentu kritične infrastrukture."
 
Morganove primarne odgovornosti uključivat će povećanje svijesti o Axisu i njegovim rješenjima u segmentu kritične infrastrukture, kultiviranje partnerskih odnosa te prepoznavanje novih tržišta i inovativnih rješenja na spomenutom tržištu.

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.