Menu
A+ A A-

Stadion Grbavica u Sarajevu proširuje videonadzor

Fudbalski klub Željezničar i Agencija za zaštitu ljudi i imovine GAMA AA potpisali su ugovor o nabavci i ugradnji opreme za zatvoreni videonadzorni sistem na stadionu Grbavica, objavila je službena stranica FK Željezničar.
Nakon što je u prethodnom periodu izvršena instalacija videonadzora na tribini i ulazima u Zapad A1, VIP, VIP galeriji, okolnom prostoru i svim službenim prostorijama, u roku 30 dana bit će postavljeno dodatnih 40 kamera visoke rezolucije na svim ulazima sjeverne, istočne i južne tribine te prostoru u galeriji i tribinama stadiona. 
 
Pokrivanjem svakog ugla stadiona Grbavica omogućit će se veća sigurnost za sve posjetioce te olakšati rad MUP-a KS i zaštitarske agencije. Realizacijom ovog projekta spriječit će se neovlašteni ulazak osoba na utakmice FK Željezničar, a sam stadion približit će se kategoriji 2 UEFA Pravilnika o kategorizaciji stadiona.
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.