Menu
A+ A A-

Veća sigurnost građana u Rumi

Općina Ruma na sjeverozapadu Srbije nastavlja realizaciju projekata u cilju sigurnosti građana. Zahvaljujući sredstvima iz AP Vojvodine, u Rumi će biti postavljene kamere na više lokacija.
Nakon realizacije prošlog projekta, kojim su 2016. godine osigurana sredstva za videokamere u centru Rume i u školama u tom gradu, ove godine osigurana su sredstva za videonadzor na prometnoj raskrsnici u Rumi.
 
Videonadzor će biti postavljen na raskrsnici Ulice Jugoslovenske narodne armije i Železničke ulice, ali i u PU Poletarac. Takođe, građani će moći besplatno koristiti Wi-Fi na pet lokacija: u Rumi kod malog parka, u Platičevu, Putincima, Buđanovcima i Klenku. 
 
Ukupna vrednost investicije je 24.000 eura dinara. Iz AP Vojvodine dobijeno je 19.000 eura, a ostatak finansira lokalna samouprava.
 
Kako ističu, općina Ruma u narednom periodu ima u planu realizaciju još projekata koji za cilj imaju povećanje sigurnosti građana.
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.