Menu
A+ A A-

Videonadzor u niškim autobusima

Vozila gradskog prijevoza Niša, koja saobraćaju na tri linije, uskoro će dobiti videonadzor. Kako je Direkciji za javni prevoz najavljeno iz Gradskog vijeća, po tri kamere u svakom autobusu trebala b dobiti kružna linija koja vozi do Aerodroma, Sarajevska – Kalač brdo i Njegoševa – Donji Komren.
„Video-nadzor bi trebalo da poveća bezbednost putnika i zaposlenih u Direkciji za javni prevoz. Očekujemo da već početkom sledeće godine svi naši autobusi budu 'pokriveni' ovom vrstom zaštite“, kaže direktor spomenutog javnog preduzeća Saša Petronijević.
 
Iz Direkcije za javni prevoz Niša preciziraju da bi kamere trebale biti kupljene do kraja godine, a koštat će blizu 40.000 eura.
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.