Menu
A+ A A-

INTERPROTEX, 12. međunarodni sajam zaštite osoba i imovine

Pod sloganom „OBNOVIMO HRVATSKO GOSPODARSTVO“ u terminu od 4. - 7. travnja 2017. pripremaju se Proljetni sajmovi Zagrebačkog velesajma.

 

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju visoko specijaliziranog bienalnog sajma zaštite u našoj zemlji te regionalnog lidera u grupi safety-security sajmova INTERPROTEX će ponovo od 4. do 7. travnja 2017. godine u sklopu Proljetnih sajmova na Zagrebačkom velesajmu ujediniti razne grupacije ove gospodarske grane.

Osim INTERPROTEXA održat će se INTERKLIMA, 24. međunarodni sajam grijanja, klimatizacije, obrade pitkih voda i obnovljivih izvora energije, GRADITELJSTVO, međunarodni sajam građenja i opremanja i EMAT, 9. međunarodni sajam  zaštite okoliša i komunalne opreme.

Ovi sajmovi obuhvaćaju vrlo snažan stručni konferencijski program, s temeljnim ciljem profesionalnog i stručnog susreta gospodarstva i poduzetnika navedenih struka s domaćim i inozemnim tržištem te predstavnicima znanstvene zajednice i institucionalnim nositeljima oblikovanja navedenih sektora gospodarstva.

Izlagački i programski sadržaj ovih sajmova stavlja u fokus planiranje, projektiranje, izgradnju, rekonstrukciju i opremanje objekata na energetski učinkovit i ekološki prihvatljiv način, uključujući i sve prisutniju potrebu za zaštitom ljudi, imovine i podataka.

Ovogodišnji INTERPROTEX predstaviti će najnovije trendove i suvremene tehnologije iz područja zaštite osoba i imovine, osiguravajući izravnu komunikaciju s posjetiteljima, institucijama i predstavnicima zakonodavnih tijela u zemlji.

SIGURNOST - EDUKACIJA, DEMONSTRACIJA, VJEŽBE

Pored izložbenog, sajam prati konferencijski program „Privatna zaštita 2017: Prevencija – Zaštita – Sigurnost“, u organizaciji Ceha zaštitara.

Hrvatska vatrogasna zajednica posebno će predstaviti svoj program „Informatizacija u hrvatskoj vatrogasnoj zajednici“ i na koji način digitaliziraju svoje poslovanje.

Posebno zanimanje izazvat će demonstracija spašavanja iz ruševina s potražnim psima i kako se radi s opasnim tvarima Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba. Prezentirat će kako izgleda vatrogasna intervencija i što su sve doživjeli u svojoj praksi.

Jeste li imali prilike zaviriti u svoju prekršajnu evidenciju? Upravo na sajmu za to se pobrinulo Ministarstvo unutarnjih poslova, kao i za ostali edukativno prezentacijski program; informacije i savjeti o sigurnosti u prometu, testiranje poznavanja prometnih propisa kod djece i dr. Na izložbenom dijelu demonstrirat će korištenje opreme za motocikliste, uređaj za nadzor brzine kretanja vozila kao i uređaje za mjerenje prisutnosti alkohola u organizmu, a moći će se isprobati i vožnja motocikla na simulatoru.  

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske organizirat će izložbu vojne opreme i naoružanja koju koristi vojna policija i na kojoj će prezentirati naoružanje, uniforme, zaštitnu odjeću i obuću te posebne uređaje, a moći će se uživo vidjeti demonstracija dresure pasa.

 

Tematske cjeline  INTERPROTEX 2017

SAFETY - Zaštita na radu i zaštita od požara

SECURITY- Tehnička, mehanička i tjelesna zaštita

 

STRUKOVNA UDRUŽENJA I  INSTITUCIJE

Kao i svih proteklih godina Interprotex će se održati pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, a s partnerom sajma Gradom Zagrebom, Hrvatskim cehom zaštitara i Hrvatskom vatrogasnom zajednicom u pripremi je niz kvalitetnih stručnih i znanstvenih skupova na kojima će se obraditi aktualne teme na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

 

Više informacija na www.zv.hr

 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.