Menu
A+ A A-

Smart Zone postaje novi dio sajma IFSEC International

IFSEC International će kao najveći evropski događaj u svijetu sigurnosti  biti održan od 20. do 22. juna 2017. godine. Sa svojih 27.000 posjetitelja, 650 izlagača i 80 prezentatora, IFSEC okuplja kremu sigurnosne industrije, ne samo sa područja Velike Britanije nego i iz ostatka svijeta.

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog izložbenog segmenta „Automatizirani dom“ u vidu potpuno funkcionalnog pametnog doma predstavljenog u okviru izložbenog prostora, i ovogodišnje izdanje sajma će nastaviti s fokusom na „pametne“ tehnologije. Tokom sva tri dana svog trajanja, sajam će biti domaćin Smart Zone prezentacije koja će posjetiteljima predstaviti ne samo uređaje za kućnu automatiku, nego i i Internet stvari, pametne komercijalne zgrade i urede i umrežene sigurnosne sisteme.

U ovom posebno namijenjenom prostoru, posjetitelji će se moći iz prve ruke upoznati s najnovijim dostupnim pametnim proizvodima, od pametne odjeće do potpuno umreženih sigurnosnih sistema.

Oni će moći direktno testirati i isprobati najmodernije uređaje i pitati proizvođače o njihovim rješenjima, kao i imati ekskluzivan pristup prezentaciji njihove instalacije i održavanja.

Sve umreženiji uređaji predstavljaju novi sigurnosni rizik po naše domove, radna mjesta i podatke. Zato je Smart Zone prostor za prezentaciju prilika da od sigurnosnih eksperata saznate nešto više o praksi Interneta stvari i analizirate negativne scenarije slučaja, kao i upoznate se sa budućom tehnologijom i trendovima.  

Nemojte propustiti priliku da se upoznate s najnovijim proizvodima, učite od vodećih predstavnika industrije i povežete se sa 27.000 vaših kolega koji će ove godine posjetiti Smart Zone prezentaciju u okviru sajma IFSEC International 2017. On će vam ponuditi sve potrebne informacije o Internetu stvari i pametnim zgradama iz ugla poslovnih ili standardnih korisnika. Prijavite se za učešće na IFSEC International 2017 sajmu i upoznajte se sa pametnim tehnologijama.

Sajam IFSEC International održava se od 20. do 22. juna 2017. u ExCel centru u Londonu.

Registrujte se i preuzmite vašu posjetiteljsku akreditaciju.

 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.