Menu
A+ A A-

Prijava za posao

Kompanija Global Security d.o.o. poziva zainteresovane, ambiciozne i željne dokazivanja osobe bliske stručnom profilu magazina a&s Adria koje žele da rade u timskom i kreativnom okruženju da se prijave za slijedeće poslove: novinar - stalni saradnik, novinar - saradnik (za područje Slovenije, Crne Gore, Kosova i Makedonije), grafički i web dizajner, menadžer marketinga i prodaje, prevodilac, tehnički sekretar, fotoreporter.

Više informacija i kontakt na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Molimo da popunite prijavni obrazac uz priloženi CV u PDF formatu.

Zadržavamo pravo odgovora na prispjele aplikacije.


Formular za prijavu

 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.