Menu
A+ A A-

O nama

Kompanija Global Security d.o.o. kao izdavač magazina “Zaštita” počela je s radom 2006. godine. Magazin je pouzdanim informiranjem i dubokim razumijevanjem prilika u sigurnosnoj industriji ubrzo izrastao u respektabilno sredstvo informiranja, nezaobilazno na stolovima profesionalaca iz oblasti sigurnosti i zaštite. S jasnom vizijom razvoja i sveobuhvatnim izvještavanjem, magazin se etablirao kao glavna karika u povezivanju korisnika i proizvođača.

U 2009. godini magazin “Zaštita” ide ukorak s promjenama na tržištu, te prateći svoj regionalni rast kao i rast broja svojih pretplatnika i oglašivača, uz novi naziv a&s Adria, postaje dio portofolija najveće svjetske grupacije security magazina – a&s Group (Messe Frankfurt New Era Business Media).

New Era International Inc. (a.k.a. a&s Group – Automation & Security Group) osnovana je 1991. godine i vodeći je svjetski medij iz domena sigurnosti i zaštite. Sinergijom publikacija, online portala, organiziranjem sajmova i prezentacija, a&s Group se specijalizirala u povezivanju korisnika i proizvođača sigurnosnih proizvoda. Portofolio magazina a&s Groupa uključuje magazine: a&s International, a&s China Best Buys, a&s Asia (izdanja na engleskom jeziku), a&s China, a&s Installer, a&s Solution, a&s Taiwan, Fire & Safety and Info Security (izdanja na kineskom jeziku). a&s Turkiye, a&s Adria, a&s Italy, a&s India and a&s Japan, licencirana izdanja.

Pod izdavaštvom Global Security d.o.o., a&s Adria, nasljednik magazina “Zaštita”, nastavlja izlaziti kao mjesečna stručna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite, djelujući kao licencirani predstavnik a&s Group za regiju sljedećih država Jugoistočne Evrope: Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Kosovo, Makedonija, Slovenija i Srbija.   

Magazine a&s Adria čitaju profesionalci koji rade u službama sigurnosti ili imaju općenito dodira s pojmom zaštite na poslovnom ili privatnom planu, kao i menadžeri kompanija, koji su svakim danom izloženi sve većim i raznovrsnijim sigurnosnim rizicima.

 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.