Menu
A+ A A-

Instrukcije za tehničku pripremu

 

Za dostavu oglasa preporučujemo pdf, eps i tif format u press kvalitetu minimalno 300 dpi, crtane linije na 1200 dpi. U pogledu boja za štampu osnova je CMYK standard. U slučaju nedoumica oko color profila ili color menadžmenta korištenog u štampi, molimo da nas kontaktirate na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. . Kod nedoumica oko kvaliteta u štampi klijent ima mogućnost pored elektronske oglas dostaviti i u štampanoj formi. Za korištenje posebnih boja, selektivnog lakiranja ili profilne štampe, molimo da nam se obratite posebno. Poželjno je da materijali budu dostavljeni u pdf formatu u press kvalitetu

Grafička rješenja možete dostavljati na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. , ukoliko je dokument manji od 10 MB. Ukoliko je veći od 10 MB, dokument možete podići na naš ftp server (podaci na zahtjev).

Svi dostavljeni materijali se čuvaju najmanje godinu dana u arhivi izdavača i na zahtjev klijenta mogu se koristiti više puta.Izdavač materijale može dostaviti trećim pravnim ili fizičkim licima samo na izričit pismeni zahtjev klijenta. 

 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.