Menu
A+ A A-

Zašto se pretplatiti?

Trebate pouzdano sredstvo informiranja kako biste ostali u toku s brzom dinamikom razvoja industrije sigurnosti? Pretplatom na stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – a&s Adria, osiguravate sebi i svom korporativnom menadžmentu cjelovit uvid u najnovije trendove prisutne na svjetskom tržištu sigurnosti i zaštite. Stručni tekstovi, sveobuhvatne analize, intervjui, novi proizvodi, poslovne vijesti, izvještaji s regionalnih i svjetskih sajmova i konferencija, samo su dio obimnog sadržajnog opusa naše stručne publikacije. a&s Adria Vam omogućuje da na jednostavan način ostanete u toku sa svim dešavanjima, bilo da je riječ o novim tehnologijama, poslovnim zbivanjima, legislativi, strategijama razvoja ili regionalnim i svjetskim trendovima u industriji sigurnosti.

Naša bliska saradnja s najvećim svjetskim proizvođačima sigurnosne opreme i njihovim distributerima u jugoistočnoj Evropi garant su vrijednosti informacija koje vam donosimo i uvida u najnovije svjetske sigurnosne trendove.

Predanim radom i s jasnom vizijom pozicionirali smo se kao vodeća stručna publikacija iz domena sigurnosti i zaštite u regiji. Pretplatom na magazin a&s Adria postajete aktivan sudionik u kreiranju sigurnijeg životnog i radnog okruženja i podizanja nivoa sigurnosne kulture i van granica svoga doma, kolektiva, grada ili države. Jer mi nudimo nove perspektive. Nove poglede.

 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.