Menu
A+ A A-

Sajam ISE 2019 će predstaviti najbolje u međunarodnoj audiovizualnoj industriji

Najveća svjetska izložba posvećena sistemskoj integraciji je jedina veza koja vam je potrebna

Najnovije izdanje sajma Integrated Systems Europe (ISE) bit će najveće u njegovoj historiji i uključivat će više izlagača, izložbenog prostora, posjetilaca i manifestacija nego ikada ranije.

ISE 2019 se održava u centru RAI Amsterdam od periodu od 5. februara (utorak) do 8. februara (petak) 2019. godine. Prethodit će mu konferencije i uvodno predstavljanje koji su predviđeni za ponedjeljak 4. februara. Očekuje se da će pet dana sajma privući preko 80.000 registrovanih učesnika i 1.300 izlagača. Kao odgovor na sve veću potražnju za izložbenim prostorom, organizatori će ponovo koristiti 15 sala. Pored toga, Hala 5 će biti proširena za dodatnu trećinu postojećeg prostora.
Kako bi se pomoglo posjetiocima da pronađu proizvode, usluge i kompanije koje ih najviše zanimaju, sajam će biti podijeljen u šest tehnoloških zona: Audio tehnologija i živi događaji (Audio and Live Events), Digitalno i vanjsko oglašavanje (Digital Signage & DooH), Obrazovne tehnologije (Educational Technology), Stambena rješenja (Residential Solutions), Pametne zgrade (Smart Building), Objedinjene komunikacije (Unified Communications).
Konferencijski i edukativni programi na ISE 2019 predstavljeni su uz moto "Učite, otkrijte, budite inspirirani". Po prvi put, ISE će tokom održavanja proširiti svoje aktivnosti izvan centra RAI, a obližnji Hotel Okura sa pet zvjezdica bit će domaćin pet konferencija koje će se održavati u intervalu od četiri dana. Autobusi će cijeli dan saobraćati na relaciji između RAI centra i hotela Okura.
U centru RAI bit će održana deveta po redu konferencija o pametnim zgradama koja će ove godine biti posvećena temi "Kako zgrade učiniti pametnim i graditi pametne zgrade“. Ona će se pozabaviti dvjema temama, odnosno ugradnji pametne tehnologije u postojeće zgrade i izgradnji najsofisticiranijih novih pametnih zgrada . Konferencija će biti održana u ponedjeljak a iza nje je planirano uvodno obraćanje povodom sajma.
Suvlasnik ISE sajma AVIXA bit će domaćin dvije poludnevne konferencije na temu "Šta nas čeka". One će se fokusirati na AV integrisana iskustva u visokom obrazovanju i poslovnom sektoru.
Drugi suvlasnik sajma je CEDIA koja će predstaviti sveobuhvatan program profesionalnog razvoja tokom njegova četiri dana. Gosti koji žele prisustvovati većem broju sesija mogu razmisliti o kupovini All Access Pass paketa koji će im omogućiti neograničen pristup ovim događajima.
Inovacija za 2019. godinu je glavna pozornica koja se nalazi u Hali 8. Ona će poslužiti kao posebno dizajnirani prostor za prezentacije. U njemu će se održavati besplatne sesije koje organiziraju ISE, CEDIA, AVIXA i AV Magazine kao i druga specijalna dešavanja.

Na ISE 2019 se vraća i završno obraćanje. Ono će biti održano u petak ujutro i ponudit će informativni, edukativni i zabavni sadržaj. Identitet izlagača zaduženog za završno obraćanje bit će otkriven u narednim sedmicama.
Posjetioci centra RAI Amsterdam sada imaju dodatni izbor za prevoz do i sa mjesta održavanja sajma. Novootvorena metro linija 52 prevozi putnike od RAI centra do Centraal stanice za samo osam minuta. Vozovi polaze svakih šest minuta tokom većine dana i zaustavljaju se na Europaplein stanici koja je samo nekoliko metara od prednjeg ulaza u RAI. Rezervacije za putovanje i smještaj su od sada dostupne uz ekskluzivne popuste koje nude partneri sajma. RAI Hotelservices je službeni partner sajma ISE za smještaj. Oni vam mogu pomoći da pronađete idealno mjesto za boravak prema svojim potrebama, a direktnom rezervacijom preko njih možete dobiti i najpovoljnije cijene. Pošaljite im email na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili posjetite ISE portal na RAI web stranici (https://book.raihotelservices.com/EventPortal/Information/ISE19/WELCOME.aspx).
Mike Blackman, generalni direktor ISE - Integrated Systems Events, kaže: "Sretni smo što možemo ponuditi jedan kompletan program na ISE 2019. Imamo popunjeni raspored, od ponedjeljka kao dana uoči otvaranja sajma do njegovog zatvaranja u petak popodne . Radujemo se što možemo otvoriti vrata centralnog događaja posvećenog sistemskoj integraciji i ponuditi gostima najbolje ISE iskustvo do sada. "
Najnovije informacije o sajmu dostupne su na web stranici Integrated Systems Europe: www.iseurope.org

Proces registracije za ISE 2019 je otvoren. Standardna cijena ulaznice je 150 €, ali se vi kao čitalac a&s International možete registrovati BESPLATNO koristeći naš posebni pozivni kod 406713

Najnovije informacije o sajmu dostupne su na web stranici Integrated Systems Europe: www.iseurope.org

Proces registracije za ISE 2019 je otvoren. Standardna cijena ulaznice je 150 €, ali se vi kao čitalac a&s Adria možete registrovati BESPLATNO koristeći naš posebni pozivni kod 406765 - a&s Adria

 
 
Foto galerija sa ovogodišnjeg - Integrated Systems Europe 2018:
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.