Menu
A+ A A-

6. Međunarodni sajam iSEC – Pametni i sigurni gradovi

Međunarodni - regionalno priznat sajam bezbednosti  iSEC godinama unazad stručnoj i široj javnosti predstavlja visoke tehnologije u funkciji javne i privatne bezbednosti, a od ove godine obuhvatiće osim bezbednosti i visoke tehnologije u funkciji svih ostalih urbanih servisa - Pametnih gradova. Digitalni i mobilni tempo života, snažan razvoj kompatibilnih tehnologija, danas utiče na sve oblasti života. IoT - „Internet Stvari” ubrzano postaje deo svakodnevnog života, a istovremeno se pred savremeno društvo postavlja uslov održive-cirkularne ekonomije tj. upotrebe zelenih tehnologija i zahtev povećanja energetske efikasnosti. Zajedno, ovi globalni faktori pružaju mogućnost za implementaciju novih, dinamičnih, ali sada i pristupačnih tehnoloških rešenja, koja se međusobno sinergično povezuju u korist urbanih zajednica - Pametnih i sigurnih gradova.
Sajamska manifestacija obuhvata primenu različitih pametnih tehnologija  -  nadzor,   monitoring,  senzorska  detekcija  i merenje, automatizacija, bezbednost i softversko/ hardverska pametna rešenja u okviru sledećih urbanih  oblasti:
• JAVNA BEZBEDNOST
• BEZBEDNOST IMOVINE, LICA I POSLOVANJA
• BEZBEDNOST I UPRAVLJANJE KRITIČNOM INFRASTRUKTUROM 
• KORPORATIVNA BEZBEDNOST
• UPRAVLJANJE TRANSPORTOM I SAOBRAĆAJEM
• UPRAVLJANJE PARKINGOM
• UPRAVLJANJE ZDRAVSTVOM
• UPRAVLJANJE BEZBEDNOŠĆU U ŠKOLAMA I JAVNIM USTANOVAMA 
• PAMETNE ZGRADE/ SMART HOME
• UPRAVLJANJE MALOPRODAJOM/RETAIL REŠENJA
• UPRAVLJANJE BANKARSKIM USLUGAMA- BANKARSKA OPREMA
• ELEKTRONSKA UPRAVA/ E-GOVERMENT
• MOBILNI MREŽNI SERVISI
• INFORMACIONA (SAJBER ) BEZBEDNOST
• UPRAVLJANJE EDUKACIJOM
 
Sajam će okupiti i povezati više od 100 domaćih i međunarodnih izlagača i predstavljene kompanije iz više od dvadeset zemalja i oko 3.000 poslovnih posetilaca: proizvođača, projektanata, sistem integratora, distributera, krajnjih korisnika, konsultanata, strukovnih udruženja u pomenutim sektorima iz regiona jugoistočne Evrope.
 
Prateći konferencijski i B2B programi obradiće aktuelna pitanja  zakonodavnog okvira u navedenoj tematici, izazove i mogućnosti, ali i regionalne i globalne trendove u ovim oblastima.
 
Ovaj sajamski događaj institucionalno podržavaju resorna ministarstva Republike Srbije: Ministarstvo unutrašnjih poslova, Ministarstvo odbrane,  Ministarstvo  trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, kao i Privredna komora Srbije, Stalna konferencija gradova i opština, Gradovi Beograd, Novi Sad, SAMKB, ISACA i druga strukovna udruženja i akademske institucije, kao i specijalizovani mediji.
 
U susednoj hali 1 Beogradskog sajma u istom terminu (dan kasnije) pod zajedničkim sloganom „NOVA ENERGIJA – PAMETNI GRADOVI” održavaju se još dva kompatibilna međunarodna sajma: Međunarodni sajam energetike i  energetske efikasnosti ENERGETIKA i sajam Zaštite životne sredine pod nazivom ECO-Fair. 
 
Za više detalja kontakt Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. 011/2655-486, mob.063/205599 i na linku www.isec-expo.rs
 
 
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.