Menu
A+ A A-

IDEA Classic katalog predstavljen u Beogradu i Sarajevu

Nastavljajući seriju regionalnih konferencija, Alarm automatika predstavila je 22. marta u Beogradu i 29. marta u Sarajevu novi IDEA Classic katalog za ovu godinu. U njemu su sistematizirana pouzdana i fleksibilna rješenja zaštite te navedeno više od 500 artikala. Oko 60 poslovnih partnera Alarm automatike u Beogradu i 70 u Sarajevu imali su priliku da čuju informativna izlaganja i kupe po veoma povoljnim cijenama Ajax i DSC komplete proizvoda. Alarm automatika ove godine obilježava petnaestogodišnjicu regionalnog brenda DVC (Digital Video Communications), koji korisnicima pruža sve prednosti HD analogne i IP tehnologije videonadzora zajedno s videointerfonskim rješenjima. 
 
 
„Mnogo toga se za ovih 15 godina postojanja promijenilo, ali Alarm automatika prati svjetske trendove i tehnologije i vjerujem da smo u tome uspjeli“, kaže Dejan Klobučar, direktor izvoza Alarm automatike.
U toj firmi posebno su ponosni što mogu predstaviti novu generaciju bežičnih profesionalnih sigurnosnih  sistema zaštite AJAX Systems, čiji su ovlašteni uvoznici i distributeri za područje Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Kosova, Hrvatske, Mađarske, Makedonije, Rumunije, Slovenije i Srbije.
  
„Alarm automatika ima ekskluzivno pravo da prodaje AJAX Systems za područje bivše Jugoslavije i šire. Prva iskustva kupaca su jako dobra jer su ovi sustavi i u Europi pravi hit“, ističe Klobučar. Alarm automatika je zvanični distributer hibridnih i modularnih DSC sistema, gdje se posebno ističe NEO serija.
 
Kada je riječ o Srbiji, Alarm automatika već 11 godina posluje u toj zemlji, a od početka 2017. imaju i nove prostorije na Novom Beogradu. Tamo je prošle godine predstavljen IDEA Classic katalog, ali su ove zbog većeg interesovanja odlučili konferenciju održati u hotelu Holiday Inn. 
 
„Veoma nam je važno da na jednom mjestu okupimo kupce i predstavimo nove proizvode jer tehnologija stalno napreduje, posebno u segmentu videonadzora i protuprovalnih sustava, gdje imamo značajne novitete“, navodi Klobučar.
 
 
 
Pogledajte video izvještaj sa konferencije u Sarajevu:
 

 
Pogledajte video izvještaj sa konferencije u Beogradu:

 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.