Menu
A+ A A-

Hikvisionova evropska turneja

Hikvision, vodeći svjetski ponuđač inovativnih videonadzornih proizvoda i rješenja, organizovat će evropsku turneju na točkovima od marta do maja 2018. godine, na kojoj će predstaviti primjenu vještačke inteligencije (AI). Posjetioci se pozivaju da otkriju uzbudljivi svijet pametnog nadzora s Hikvisionovim inovacijama. Tri kamiona će putovati kroz razne dijelove Evrope i posjetiti ukupno 71 grad. Prolazit će cestama jugozapadne, jugoistočne i sjeverozapadne Evrope. Posjetioci će moći ući u kamion i otkriti nove tehnologije, kao što su prepoznavanje lica, te prisustvovati predavanjima vezanim za aktuelne teme poput cyber sigurnosti. 
 
„Vještačka inteligencija i duboko učenje zahvatili su IT industriju munjevitom brzinom“, kaže Peter Guan, marketinški menadžer kompanije Hikvision Europe. „Mi koristimo njihovu moć u našim novim proizvodima. Ne želimo tokom turneje samo prikazati kako naše inovacije na polju nadzornih tehnologija čine nevidljiva rješenja vidljivim – želimo pokazati šta se desi kada se nadzor osnaži vještačkom inteligencijom.“
 
Za dodatne informacije o datumima i lokacijama AI izložbi zainteresovani mogu kontaktirati obližnje zastupništvo za Hikvision. 
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.