Menu
A+ A A-

Poziv na najveću IT sigurnosnu konferenciju u regiji

Najveća regionalna cyber sigurnosna konferencija RISK 2018 i ove godine će se održati 14. i 15. marta u kongresnom centru Thermana Laško, Slovenija.
Prisutni na konferenciji imat će priliku da čuju više od vodećih stručnjaka iz ove oblasti kao što su Maurice Cashman, direktor Enterprise Architects tima pri McAfeeju, Ramses Gallego, IT security evangelista, te drugi, kao i izlaganja renomiranih regionalnih IT kompanija, koje će pokazati svoje tehnološke implementacije i dobre prakse.
 
Za ovogodišnje izdanje Organizacijski odbor je pripremio niz poboljšanja već́ hvaljene konferencije te će sadržaj biti proširen većim izborom slobodnih aktivnosti i poboljšanjima za bolja iskustva učesnika.
 
Ne propustite ovu priliku i prijavite se – organizator garantuje neograničen pristup svim razgovorima i radionicama, dvije prilike za druženje s korisnicima i partnerima uz ručak i svečanu večeru, sve konferencijske materijale te mogućnost sakupljanja valute konferencije, kojom će se moći takmičiti na humanitarnoj aukciji, te neizbježnu službenu konferencijsku jaknu i bežične kućne sigurnosne kamere!
 
Više na zvaničnoj stranici konferencije https://www.risk-conference.com
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.