Menu
A+ A A-

Uskoro drugo izdanje konferencije Change

Nakon izuzetnog uspjeha prvog izdanja softverske konferencije Change posvećene enterprise rješenjima, KING ICT najavljuje drugo, još veće i sadržajem bogatije izdanje, koje će se održati 21. oktobra 2017. u prostorima zagrebačke fabrike čokolade Kraš.
Na ovogodišnjem Changeu brojni stručnjaci iz ICT sektora iz Hrvatske i svijeta govorit će o trendovima u razvoju softvera za enterprise rješenja, o provjerenim metodologijama i najboljim praksama softverskog svijeta. 
 
Šta nas očekuje na Changeu otkriva Roko Roić, direktor sadržaja konferencije: „Prošlogodišnji, ujedno i prvi Change polučio je nevjerojatan uspjeh i doslovno se tražila karta više. Ove godine nastavljamo i nadograđujemo ono što smo započeli prošle, a to je konferencija bazirana na otvorenosti i tehničkoj izvrsnosti u enterprise razvoju softvera. Rezultati pokazuju da je ovo tip konferencija kakav je softverska zajednica tražila i trebala – konferencija koja nije vendorski obojena, koja je otvorena za različite tehnologije i na kojoj nema sponzoriranih predavanja. Ove godine želimo biti još bolji s 50 posto više predavanja i trećim trackom. Posjetitelji će imati priliku ponovno slušati najbolje ocijenjene predavače iz 2016. Geertjana Wielenga i Viktora Farčića, kao i nekoliko zvučnih iznenađenja, o kojima ćete imati priliku saznati na webu konferencije. Slušali smo vaše komentare, pa ove godine uvodimo dulja predavanja za detaljniju obradu tema i cjelovite radionice od nekoliko sati ili čak dana u predkonferencijskom periodu. Teme su i ove godine tehnološke, ali imamo i stream za metodologiju i procese.'
 
Prošlogodišnji Change privukao je više od 350 učesnika iz ICT sektora Hrvatske i regije. Na konferenciji se održalo 20 diskusija i panela, a učestvovalo je 25 predavača.
 
Broj ulaznica je ograničen. Trenutno su putem Entrio sistema u prodaji dostupne early bird ulaznice po cijeni od 100 kuna, odnosno 60 kuna za studente. Više informacija o konferenciji na službenom webu http://changecon.com.
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.